Lisäravinteet

Lisäravinteemme on valmistettu parhaista raaka-aineista, koostumukset ja sisällöt on suunniteltu tarkkaan tukemaan harjoittelua ja elämäntapaasi.

Proteiinit

Laktoosittomat proteiinituotteemme ovat sekoitus hera-isolaattia ja herakonsentraattia. Tuotteessa on erittäin korkea proteiinipitoisuus – 85g/100g sekä hiilihydraattia juuri sen verran, että verensokeri nousee hivenen. Sen seurauksena erittyy insuliinia joka avaa lihassolujen kalvorakenteita. Tällöin proteiini pääsee töihin juurikin sinne minne sen kuuluukin päästä.

Preworkout

Laturimme keskittyy pääasiallisesti verenvirtaukseen – parantamaan sitä kuuluisaa ”pumppia”, maitohappojen poistumista lihaksesta (palautuminen sarjojen välissä) sekä korjaavien ravinteiden pääsyä lihakseen. Tuotteet sisältävät myös pienen määrän kofeiinia sekä tauriinia. Niiden määrä on pyritty optimoimaan energian sekä fokuksen parantamiseen –  huomioiden näiden verisuonia supistavan vaikutuksen merkityksen veren virtaukseen.

Aminohapot

BCAA (haaraketjuiset aminohapot) ja EAA (välttämättömät aminohapot) -tuotteet sisältävät myös sitrulliinimalaattia, eli tuotteilla on myös verenvirtausta parantavia ominaisuuksia – täten tuotteet toimivat erinomaisesti Intra-juomana.

Kreatiini

Kreatiini on yksi kaikkein tutkituimmista lisäravinteista, ja sillä on todettu olevan hyödyllisiä ominaisuuksia voimaharjoittelua harrastavan henkilön fyysisiin ominaisuuksiin. Kreatiinimonohydraattimme on kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvä ja tehokas lisä ravintoon – huomioithan kuitenkin, että kreatiinin käyttöä on syytä syklitellä esim. kuukausi käyttöä ja kuukausi ilman.

Vaatteet ja varusteet

Valikoimamme on vielä tekeillä, mutta tulemme toimimaan näiden kanssa kuten lisäravinteidemmekin kanssa – ainoastaan parhaan hinta-laatusuhteen tuotteet tulevat valikoimiimme.

Valmennukset

Hannu – tuo meidän oma pirulaisemme – tarviiko muuta enää sanoa? 🙂

Kaikki valmennuksemme tehdään yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle – ruokavalio, treeniohjelma sekä mahdollisesti myös henkinen valmennus. Olemme koulutettuja Personal Trainereita sekä käytössämme on koulutettu psyykkinen valmentaja.

Jos sinulla on mielessä elämäntapamuutos, rasvanpoltto, lihaksen kasvatus tai vaikka kisadieetti ota yhteyttä info@fitnation.fi