Myynti- ja palautusehdot


Verkkokaupan (jäljempänä verkkokauppa) omistaa Fitnation Finland Oy (Y-tunnus 2885723-3) joka sijaitsee Suomessa, osoitteessa Riihikuja 15, 41660 Toivakka.

 

 

Myyntisopimuksen voimassaolo, tuote- ja hintatiedot

 

Myyntiehdot koskevat tavaroiden ostamista verkkokaupasta. Verkkokaupassa myytävien tuotteiden hinnat ilmoitetaan tuotteiden yhteydessä. Toimitusmaksu lisätään hintaan. Toimitusmaksu riippuu ostajan sijainnista ja toimitustavasta. Toimitusmaksu näytetään ostajalle tilauksen yhteydessä. Tuotetiedot ovat saatavilla verkkokaupassa suoraan tuotesivulla.

 

Verkkokaupassa myytävien tuotteiden hinnat ovat euroissa, ilman kuljetuskustannuksia, ja ne sisältävät alv:n

 

 

Tilauksen tekeminen

 

Sinun on lisättävä haluamasi tuotteet ostoskoriin. Voit tehdä tilauksen täyttämällä vaadittavat kentät ja valitsemalla sopivan toimitustavan. Tämän jälkeen näytetään laskun summa, joka voidaan maksaa pankkilinkin tai muun maksujärjestelmän kautta. Sopimus tulee voimaan, kun maksettava summa on siirtynyt verkkokaupan pankkitilille.

 

Jos tilattuja tavaroita ei voida toimittaa,

ostajalle ilmoitetaan siitä mahdollisimman pian ja rahat (mukaan lukien toimituskustannukset)  palautetaan välittömästi, mutta viimeistään 14 päivän kuluttua ilmoituksen lähettämisestä.

 

 

Tilauksen toimittaminen

 

Toimitamme tuotteita Suomeen. Tavaroiden toimituskuluista vastaa ostaja ja vastaavat hintatiedot näytetään lähetystavan vieressä. Kotimaan lähetykset saapuvat yleensä ostajan ilmoittamaan määränpäähän 1-5 työpäivän kuluessa myyntisopimuksen voimaantulosta. 

 

 

Peruutusoikeus / tilauksen peruuttaminen

 

Tilausvahvistuksen saatuaan, ostajalla on oikeus peruuttaa verkkokaupassa tehty sopimus 14 päivän kuluessa. Peruuttamisoikeutta ei sovelleta, jos ostaja on oikeushenkilö.

 

Jotta 14 päivän palautusoikeus olisi voimassa ei tilattuja tavaroita saa käyttää muulla tavalla kuin on tarpeen tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan selvittämiseksi. Jos tavaroita on käytetty muihin tarkoituksiin kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan selvittämiseen tarvittaviin tarkoituksiin tai jos niissä on merkkejä käytöstä tai kulumisesta, verkkokaupalla on oikeus alentaa palautettavaa summaa suhteessa tavaroiden arvoon. Lisäravinteissa palautusoikeutta ei ole jos tuote on avattu. Tuotteiden palauttamiseksi sinun on otettava yhteyttä info@fitnation.fi 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tavaroiden palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista vastaa ostaja, paitsi jos palautuksen syynä on se, että palautettava esine ei vastaa tilausta (esim. väärä tai viallinen esine). Ostajan on palautettava tavarat 14 päivän kuluessa hakemuksen jättämisestä tai toimitettava todiste siitä, että hän on toimittanut tavarat kuljettajalle mainitussa määräajassa. Saatuaan palautetut tavarat Verkkokauppa palauttaa Ostajalle sopimuksen nojalla ostajalta saamansa palkkiot välittömästi, mutta viimeistään 14 päivän kuluessa peruutushakemuksen vastaanottamisesta. Verkkokauppa voi kieltäytyä palauttamasta rahaa, kunnes sopimuksen kohteena oleva tuote on palautettu tai Ostaja on toimittanut palautusta koskevan todistuksen, sen mukaan, kumpi on aikaisempi. Jos ostaja on nimenomaisesti valinnut muun toimituksen kuin verkkokaupan tarjoaman halvimman tavanomaisen toimitusmenetelmän. Verkkokaupan ei tarvitse korvata kuluttajalle kuluja, jotka ylittävät tavanomaisen toimitustavan kustannukset. Verkkokaupalla on oikeus vetäytyä myynnistä ja periä tavarat takaisin ostajalta, jos verkkokaupassa tavaran hinta on virheellisesti merkitty tavaran markkinahintaan.

 


Vialliset tuotteet

 

Verkkokauppa on vastuussa ostajalle myytävien tavaroiden virheistä tai puutteista, jotka olivat olemassa tuotteen toimittamishetkellä. Verkkokaupan vastuulla on kumota tämä oletus. Ostajalla on oikeus kääntyä verkkokaupan puoleen viimeistään kahden kuukauden kuluessa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@fitnation.fi tai soittamalla. Verkkokauppa ei ole vastuussa virheistä, jotka ilmenevät tavaran toimittamisen jälkeen ostajalle.


Mikäli verkkokaupasta ostetussa tuotteessa on puutteita, joista verkkokauppa vastaa, verkkokauppa korjaa tai korvaa vialliset tavarat. Jos tavaroita ei voida korjata tai vaihtaa, verkkokaupan on palautettava ostajalle kaikki myyntisopimukseen liittyvät maksut. Verkkokauppa vastaa kuluttajan valitukseen kirjallisessa muodossa tai muodossa, joka mahdollistaa kirjallisen jäljennöksen 15 päivän kuluessa.


 

Suoramarkkinointi ja henkilötietojen käsittely

 

Verkkokauppa käyttää ostajan antamia henkilökohtaisia tietoja (mukaan lukien nimi, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite, pankkitiedot) vain tilauksen käsittelyyn ja tavaroiden lähettämiseen ostajalle. Verkkokauppa välittää henkilökohtaisia tietoja kuljetuspalveluyrityksille tavaroiden toimittamiseksi. Verkkokauppa lähettää uutiskirjeitä ja tarjouksia ostajan sähköpostiosoitteeseen vain, jos ostaja on pyytänyt niin syöttämällä sähköpostiosoitteen verkkosivustolle ja ilmoittamalla haluavansa vastaanottaa ilmoituksia sähköpostitse. Ostaja voi milloin tahansa luopua tarjousten ja uutiskirjeiden vastaanottamisesta ilmoittamalla siitä sähköpostitse tai noudattamalla tarjouksia sisältävän sähköpostin ohjeita.

 


Riitojen ratkaiseminen

 

Mikäli ostajalla on vaatimuksia verkkokauppaan liittyen, tulee ne lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@fitnation.fi. Jos ostaja ja verkkokauppa eivät pysty ratkaisemaan riitaa sopimalla, voi ostaja saattaa asian kuluttajariitakomitean käsiteltäväksi. 


Kuvat


Tuotekuvat ovat vain havainnollistamista varten ja saattavat poiketa todellisesta tuotteesta. Näyttöjen erojen vuoksi tuotteiden värit saattavat myös näyttää erilaisilta kuin sivustossa esitetyt.